Vähän solumineraaleista

Nro 1 KALSIUMFLUORIDI

Jos nroa 1 haluaa kuvata yhdellä sanalla, sana on JOUSTAVUUS. Tuo kivennäisainepari liittyy ja osallistuu kaikkeen, missä kehomme tarvitsee joustavuutta. Iho, nivelet, verisuonet, lihakset, mieli jne.! Se on myös erittäin tärkeä kasvun aine.

Koirilla nro 1:n fyysiset puutteen merkit näkyvät usein ihon, kynsien, anturoiden ja turkin ongelmina. Syyliä esiintyy usein, turkki huopautuu. Iho kutisee, koska elastisuus on heikentynyt. Psyyken puolella eläin on joustamaton joutuessaan ei-tuttuihin tilanteisiin. Tällainen eläin ei myöskään pidä yksinolosta. Saattaa kieltäytyä syömästä ruokaansa.

Narttujen valeraskauksien yhteydessä nro 1 auttaa nisien turvotukseen. Tärkeä aine kantoaikana.

****************************************************************************************************************

 Nro 2 KALSIUMFOSFAATTI

Jos  tätä solumineraaliyhdistelmaa haluaa yhdellä sanalla kuvata, se on luuston sementti. Nivelten kasvulle tärkeä aine, solukalvon aine. Rauhoittaa ylivilkasta hermostoa.

Kun eläimellä on tämän aineyhdistelmän puutos iho voi näyttää rypistyneeltä, hilsettä voi olla paljon, mikä aiheuttaa voimakasta kutinaa tai iho on punoittava ja kutiseva. Eläin ei pidä yksin olemisesta, saattaa järjestellä kodin uuteen uskoon.

Nuorten koirien aine tasapainottamaan ja tukemaan. Hyvä aine kramppeihin yhdessä nro 7 kanssa.

Tukihoito kaikkiin sydänvaivoihin.

Ihmisilla nrot 2 ja 7 helpottavat monien migreenipotilaiden elämää.

**************************************************************************************************************

Lisää luennolla.