25. maalis, 2018

Vai että kaveri pitäisi saada! Älä Bono unta näe. Terveiset teille Bonolta.

Kiirettä on kuule emäntä pitäny, niin etten ole ehtiny sulle mitään kuulumisiakaan laittaa. On kovasti pitäny opettaa uusia asukkeja talon tavoille ja olla vähän niin ku päälysmiehenä niille. Tosin osa on väittäny olleensa täällä monta kertaa aiemmin ja et tietävät kuinka kuuluu olla, mut voin mä silti niille vähän vinkata, et miten mun mielest pitää olla.

Mutta tässä näitä sitten taas olisi :-) . Hyvin täällä menee edelleen ja mikäs on ollessa, kun palvelu pelaa ja aurinko paistaa. Vähän alkaa olla märkää, kun tuo valkoinen maassa oleva juttu on alkanut sulaa kummasti ja siitähän tulee vettä =-O! Vaikka eihän se mun menoa haittaa, tuo narun jatke vaan loikkii niin hassusti tuolla metsässä, kun koittaa vissiin pitää omat tassunsa kuivina.

Toi hoitotäti vissiin vähän lupaili sulle jotain kuviakin täältä. No, sen saat kyllä unohtaa, ei siitä ole niiden ottajaks. Väittää että vika on mussa, kun en pysy paikoillani, tunnustais vaan ettei osaa, ei edes näin jumalaisen komiasta kuvauksen kohteesta. Yks päivä se sano, et nyt otetaan joku ihmeen selvie, jos se sit onnistuis ja meni kyykkyyn kun oltiin metsä lenkillä. No minähän tietenkin luulin, että se haluaa mut syliinsä kuvausta varten ja tein työtä käskettyä, mut sehän kellahtikin kumoon. Eikä siitä kuvaamisesta sit tullu sielläkään mitään, kuvissa kuulema oli joko kasa valkoista turkkia tai jossain kulmassa hännänpää tai hoitotädin punanen tukka. Sai se yhden hyvän kuvan mun kirsusta, mut et sä silläkään varmaan mitään tee. Onneks se ei oo valinnu ammatikseen valokuvausta, ei olis leiville lyöny sillä se homma.

Ne mustat mörököllit lähti tänään tosta vastapäätä, eikä siihen vielä ole tullu ketään uutta asukkia, et possunkorvia on turha koittaa esitellä kenellekään. No, nautiskelen niistä sit ihan itekseni iltapalan jälkeen.

No eipä tässä nyt tällä kertaa muuta, koitahan jaksella siellä ruottin maalla, mä odottelen sua täällä.

T:Bono

PS: Tuotkos sieltä tullessas jonkun pikkusiskon tai veikan?


Marja Vaanola/Eläinhoitola Suvimarjan Kennel
Samppaantie 486
20960 Turku
+358400112137
suvimarjan.kennel@pp.inet.fi
www.suvimarjankennel.fi