11. touko, 2016

Mitä voimme tehdä hyväksenne?

”Voi sinua ihminen! Voitte tehdä niin paljon. Tiedätte varsin hyvin, että myrkyt eivät sovi meille ja silti myrkytätte kaikkea mahdollista. Tehokkuus on avainsananne, elämä meidän.

Se, että rakastaa elämää itseään, saa rakastamaan myös luontoa. Tärkein tehtävänne on oppia rakastamaan itseänne, se auttaa meitä eniten. Se, joka rakastaa itseään, ei toivo toiselle pahaa, vaan hyvää, valitsee niin, ettei vahingoita ketään, ei pienintäkään.

Kaupunkilaiset eivät ymmärrä, miksi meitä tarvitaan. Me olemme ikäviä pistimin varustettuja hyönteisiä, vain hyönteisiä, vaikka koko elämänne riippuu meistä. Siksi on niin hassua, että teidän täytyy kysyä, mitä voitte tehdä hyväksemme. Ymmärrämme halusi auttaa, kaltaisiasi on paljon.

Luonto on rakentunut rakkaudellisesta vastavuoroisuudesta. Me keräämme mettä ja pölytämme samalla, medestä teemme hunajaa, ravintoa itsellemme, jonka te ihmiset ja monet muut eläimet myös mielellänne meiltä viette ja syötte. Luonto on niin kaunis, mesi huumaavaa. Kyllä te tiedätte, mitä teidän pitäisi tehdä, suljette siltä vaan silmänne ja toivotte, että kaikki negatiivinen katoaisi ja samalla tiedätte, ettei niin käy.

Opetelkaa rakastamaan itseänne, jokainen teistä, silloin opitte rakastamaan ja arvostamaan pienintäkin hyönteistä.”