8. huhti, 2016

Hiljaiseloa

Vähän on ollut hiljaiseloa kirjoitusrintamalla. Tänään koiria lenkittäessäni tuli mieleeni tämä tapahtuma varastostani "Sattuu ja tapahtuu rouvalle".

Kun menen koirien kanssa ulos minulla roikkuu  lanteilla normaalisti "koulutushame" tai siksi sitä itse kutsun. Siihen saa auton avaimen roikkumaan, pallon ja patukan, kakkapussit, namit, kännykän jne. Siellä missä ulkoilen on roskiksia turhan harvassa, joten kakkoja kerätessäni, suljen pussin huolellisesti ja laitan sen hameen takaosan taskuun talteen odottamaan seuraavaa roskista. Kahden koiran kanssa sitä ei ole mukava kädessä kantaa.

Tässä eräänä päivänä mieheni totesi minulle eteisessä, että onko minulla taas jotkut makkaran palat mädäntyneet taskuun vai ovatko koirat kakkineet sisällä, kun täällä haisee selvä p---a. Minä kiertämään huoneistoa, ei täällä kyllä mitään kakkoja ole. Totesin vielä, ettei minulla ole ollut mitään nakkeja, jotka olisivat voineet mädäntyä. Hajun syytä ei siis löytynyt. Lähdin sitten koirien kanssa illalla ulos, koirat autoon ja minä etupenkille. Ihmettelin, että mikä ihme autossakin oikein haisee, mutten löytänyt mitään syytä, kunnes saavuin perille parkkipaikalle ja nousin autosta ja totesin, että aamulenkin kakkapussi oli jäänyt "hameen" takataskuun, liitskautunut kahteen kertaan kunnolla, kun olin sen päällä istunut autossa, ensin lenkiltä kotiin ja sitten taas lenkille. Ei ihme, että eteisessä haisi ja autossakin.

Arvatkaa kerroinko miehelleni?