1. huhti, 2016

Usui Reiki-kurssit

Reiki Master koulutus oli minulle matka itsetuntemukseen, itsensä ja kaiken olevaisen arvostamiseen. Reikihoito rentouttaa kehon ja mielen. Mielen rauhoittuminen antaa meille ihmisille mahdollisuuden pysähtyä ja miettiä, mitä oikeastaan elämältämme haluamme. Jokainen meistä voi muuttaa vain itseään, ei ketään muuta, siksi vastuun siirtäminen omasta olosta jonkun toisen harteille on turhaa. Olemme vastuussa omasta onnellisuudestamme. Luomme ajatuksillamme tulevaisuutemme, siksi sillä mitä ajattelemme ja puhumme, on valtava merkitys hyvinvoinnillemme. 

Eläimet hyötyvät yhtä lailla reikihoidoista. Niidenkin mieli ja keho rauhoittuvat ja rauhoittuminen luo elimistölle mahdollisuuden korjata itse itseään.

Viikonlopun kestävä Reiki I -kurssi antaa mahdollisuuden hoitaa itseä ja lähimmäisiä (myös eläimiä). Päivän kestävä Reiki II -kurssi syventää ja tuo mukaan kaukohoitomahdollisuuden, Reiki Master -koulutus puolestaan mahdollistaa myös muiden opettamisen.

Reiki-kursseillani käsitellään myös erikseen eläinten hoitamista reikin avulla.

Reiki on toimiva ja helppo tapa auttaa itseä ja muita. Kurssini alkavat nyt kesällä. Jos kiinnostuit, kysy aikatauluista lisää yhteydenottosivun kautta.