28. syys, 2015

Tee parhaasi!

"Sinä pyydät minulta gorillalta viestiä. Niin pyydän, sillä sinä olet viisas ja rauhallinen, sellainen kuin meidän ihmistenkin tulisi olla.

Ole onnellinen, että sinulla on koirasi. Saat elää eläinten keskellä. Ihmismielesi ei aina jaksa sitä menoa, sitä villiä voimaa, joka eläimissä on. Siitä huolimatta haluat eläimiä ympärillesi, haluat kokea rakkautta.

Teidän ihmisten rakkaus on monesti täynnä velvollisuuksia. Teette asioita, koska teidän täytyy, ei koska haluatte. Se on väärin, rakkauteen ei koskaan pidä liittyä velvollisuuden tunnetta. Rakkaus on vapaan olennon vapaaehtoinen tunne. Vapaalla en tässä tarkoita vain sellaisia, jotka saavat vapaana fyysisesti kulkea, tarkoitan henkistä vapautta. Se kumpuaa juuri rakkaudesta. Kukaan eikä mikään voi asettaa kahleita sielullemme. Sielu on iätön, vapaa ja rakkauden täyttämä. Me olemme sielumme kuva fyysisessä kehossamme, jos vain annamme asian näin olla. Fyysinen keho rajoittaa meitä ja usein kuvittelemme sen rajoittavan myös sieluamme.

Katso luonnon ihmeitä, ovatko ne rakkauden tuotoksia? Niin olet sinäkin. Osa ikiaikaista energiaa, joka kasvaa sinussa sitä mukaa, kun annat itsellesi anteeksi, rakastat itseäsi ja uskot, että sillä on merkitystä.

Sinä ihminen, osa luontoa, nauti olostasi,
tee parhaasi, sillä muuta et voi!"

Hopeaselkä, gorilla