Blogi

5. loka, 2018

Hieno kieli vai mitä?

1. loka, 2018

Nyt kun Bonon kivekset on kaivettu vatsaontelosta pois (siis jo alkuvuodesta), kaveri Oukilla menee aina välillä pasmat sekaisin, että jos Bono kuitenkin on tyttö!

25. syys, 2018

Viime viikonloppu oli jälki- ja tottisviikonloppu Sollefteåssa kouluttajina Lisa Rutstöm (tottis) ja Jenny Höglund (jälki). Bonon kanssa keskityttiin tottiksessa tällä kertaa leikkiin. Oli hemmetin kova tuuli ja sen myötä kylmä, kaikki mahdolliset vaatteet olivat päällä pitkiä kalsareita myöten. Ja tämä "pyykkimuijan" pipolakki oli piste i:n päällä.

Mukava treenata osaavien kouluttajien kanssa. Taas mentiin piiru eteenpäin.

20. syys, 2018

Siis minähän olen Ruotsissa Bonon kanssa ja isäntä kotona Amin kanssa. Kaikki on mennyt tähän mennessä hyvin. No tänä aamuna kun soitin kotiin ja kysyin kuulumisia, niin isäntä kertoi Amin karanneen pihalta. Siis mitä? No lehdenjakaja oli jättänyt lehden oveemme sopimuksen mukaan ja ilmeisesti jättänyt portin sulkematta. Isäntä sitten aamutuimaan lehteä hakemaan ja koiraa ulos päästämään. Koira meni ja jäi makaamaan portaille. Isäntä ei sen enempää porttia noteerannut, että oliko kiinni vai auki. Koira rakastaa portailla oloa, isäntä jätti sen sinne ja meni suihkuun. Tultuaan suihkusta hän ajatteli ottaa koiran sisään. Koiraa ei missään, ei pihalla, ei lähistöllä, ei tullut kutsumalla. Voin kuvitella isännän ilmeen, kun hän siinä pyyhe lanteilla miettii, mitä nyt pitäisi tehdä. No vaatteet päälle ja etsimään. Hän kiertää aamupissatuslenkin, ei koiraa missään. Kysyy muilta ulkoiluttajilta, että onko näkynyt. No ei ole. Tulee takaisin kotiin löytämättä koiraa. Luulen, että käyrä on käynyt aika korkealla - hermostumiskäyrä meinaan. No jonkin ajan kuluttua koira jolkottelee kotia kohti. Oli ollut siellä, mistä isäntä ei ollut etsinyt. Itse vaan mietin, että missähän asti se on aamuruuhkassa käynyt ja kenet mahdollisesti tavannut. Vielä eivät naapuriteiden asukkaat ole yhteyttä ottaneet! Loppu hyvin, kaikki hyvin. Ehkä naapurustossa asuva citykani houkutteli rouvan lietsuun!

18. syys, 2018

Ei se huono ole, ei! Naapurit voivat vähän kommentoida tuota aggressiivisuuden määrää. Riekkuu meinaan aidalla :).

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=IopbvhxqC7I