Blogi

8. marras, 2017

Catanka Hit the Road Jack oli erityislaatuinen veijari. Minulla oli kunnia omistaa siitä häntä. Tiedättehän Irlannin vesispanielin hännän. Sellainen voimakas siimahäntä, jota heiluttamalla voi lyödä heikommat tainnoksiin. Niin rakas koira!

1. marras, 2017

Se oli pienenä kuin jääkarhunpentu!

28. loka, 2017

Voi pojat, että pojilla oli hauskaa Touhu ja Temmellyksessä. 1,5 hehtaarin aidattu alue kolmen karpaasin käytössä. Siellä olisi ollut vaikka mitä kivaa, mutta kaikkein hauskimmaksi osoittautui kilpajuoksu 100 m pitkällä radalla, niin ja tietysti ojassa rypeminen. Käykää tutustumassa 1-3 koiraa 39 €/ tunti ja tunnissa ehtii juosta itsensä puhki. Tämä on ihan huippupaikka koirille, jotka eivät tule toimeen koirapuistossa tai ovat riistaviettisiä. Kaksi aidattua 1,5 hehtaarin aluetta, 2000 m2 alue pienille koirille, talo vuokrattavissa tapahtumia varten. Suosittelen lämpimästi. Sijaitsee Järjenpään pohjoispuolella, vähän matkaa Helsingistä, mutta mitä sitä ei ihminen koiriensa vuoksi tekisi.

15. loka, 2017

Löytyykö teistä blogini lukijoista eläinkommunikoinnista kiinnostuneita?

14. loka, 2017

Parhaimmat kaverukset Sulkavalla mökillä. Tämä on minun, älä sinä tänne tunge, meinaa Sepe. Mökillä mukana oli saksanpaimenkoira, airedalenterrieri, irlanninvesispanieli. Yhtenä päivänä kauris juoksi pihan poikki ja kolme koiraa perään. Eivät ne pitkään perässä juosseet, mutta arvaatteko, missä järjestyksessä koirat palasivat takaisin?