Blogi

15. syys, 2017

8 kuukauden elämänkokemuksella vipinää kinttuihin!

8. syys, 2017

Oli kanoja, lampaita, hevosia, koiria, kissa. Harvoin olen lampailta pusuja saanut. Kanat olivat todella kiinnostuneita meistä, melkein nekin syliin tulivat, kun kanatarhan sisällä olimme. On eläimet ja niiden viestit sitten niin ihania.

Asiasta seinään Bono boy, jolle nyt kerrottiin, että nyt jos koskaan olisi aika alkaa käyttäytyä tai hukka perii. Bono siihen, että miten muka käyttäydyn huonosti. Minähän käyttäydyn hyvin. Mitä siihen sitten muuta kuin huokamaan ja selittämään, mitä ihmisen mielestä hyvä käyttäytyminen on.

5. syys, 2017

Eilen täällä oli vettä.

28. elo, 2017

Kyllä sitä vielä tuossa kuvassa kerrottiin pennulle, että kuka tässä talossa määrää. Entäs nyt - ei mitään, jollei nyt ruokaa yritä suusta viedä. Olen sanomasta päästyäni sanonut, että sano sille kauhukakarallesi, miten pitää käyttäytyä, mutta ei! Taidetaan olla molemmat lirissä - Ami ja mä!

16. elo, 2017

Sitä voi ihminen olla montaa mieltä kuvan kapistuksesta!

Menin mäkkäriin ostoksille ja jätin koiran autoon takaluukku auki. Tulin hampurilaisineni takaisin ja istuin takapuskurin päälle syömään saalista yhdessä koiran kanssa. No kymmenen metrin päässä kulkee mies edestakaisin ja puhuu puhelimeen. Tarkoitushakuisesti hän kävelee autoani kohti ja puhuu kovalla äänellä puhelimeen; NIIn täällä on nainen, joka pitää koiraansa autossa vankilassa, eläinrääkkäystä, niin todellista eläinrääkkäystä. Että sellainen vankila minun koirillani on ja minä rääkkäävä eläinkommunikoija. Ettäs tiedätte.